Rådgivning

ØkoSafe ApS tilbyder rådgivning om miljøsikring og løsninger på alt fra det lille kemikalie-/olie dryp eller spild til store udslip. Virksomheden blev grundlagt i 2005 med det klare formål at tjene industrien, entreprenører og beredskab med produkter og udstyr til miljøbeskyttelse.

ØkoSafe tilbyder et omfattende standard sortiment af olieabsorberende flydespærringer, måtter, ruller, granulater m.m.​

​​Produktudvikling

​​​Med fokus på olie- og kemikalie spild kan ØkoSafe i dag tilbyde en lang række effektive specialprodukter til bekæmpelse af forurening på hav, søer, vandløb, kyster og strande, havne, veje, industri m.v.​

Udover vore absorbenter til opsamling af olie og kemi tilbyder vi også special rengøringsmidler og brandslukkeskum, der erstatter produkter med miljø- og sundhedsskadelige indholdsstoffer, samt flydespærringer, inddæmningsmateriel, tanke, olie skimmer, power packs, pumper, arbejdsbåde og andre specialfartøjer samt transportable forbrændingsanlæg.

ØkoSafe er autoriseret forhandler og repræsentant for Elastec, den største producent af oilspill miljømateriel i Nordamerika. Produkterne anvendes i mere end 140 lande i hele verden.

ØkoSafe er kendt for kvalitet, innovation og miljøløsninger til den rigtige pris.

Med professionelle rådgivere bygger vi fremtidig bæredygtig vækst.​

Telefon: +45 4553 3003   |   E-mail: oko@okosafe.dk​   |   CVR: 27963889